• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

Video: Ademhalingsoefening

Video: Ademhalingsoefening 'Volg je hart'

Om je hartcoherentie te verhogen en de stress in je lichaam te verlagen, hebben wij een fijne ademhalingsoefening voor je. Met deze oefening leer je om je ademhaling gelijkmatiger te maken. Je geeft jezelf een rustmomentje om letterlijk even op adem te komen.

De oefening is eigenlijk heel simpel. Ga ergens rustig zitten waar je niet gestoord kunt worden. Voordat je de oefening begint, richt je je aandacht op het gebied rond je hart. Probeer je voor te stellen dat je in- en uitademt door je hart. Je zet de video aan en volgt met je ademhaling het hartje op het scherm. Als het hartje omhoog gaat, adem je in en als het hartje weer omlaag gaat, adem je uit. 

Je kunt de oefening nog een extra dimensie geven door gevoelens van het hart op te roepen. Dit doe je door aan een persoon of gebeurtenis te denken waar je een fijn gevoel van krijgt. Hoe meer positieve gevoelens van waardering en vreugde we ervaren, hoe meer balans er ontstaat.

We adviseren om de ademhalingsoefening 3x daags 4 minuten te doen. Zo heb je gedurende de dag steeds een moment van rust. 

© 2021 Bron van wijsheid - Powered by Maatos